Zes jaar DigitaleFotografieTips.nl

Post

Fotografie nieuws / Post 190 Views

Het lijkt nog maar zo kort geleden sinds de vorige verjaardag, maar DigitaleFotografieTips.nl is vandaag al weer zes jaar oud geworden. 2013 was een heel goed jaar voor de site, met bijna 1,3 miljoen bezoekjes het afgelopen jaar.

simoningate, iStockPhoto

simoningate, iStockPhoto

Sinds 26 augustus 2007 is de site bijna 4,1 miljoen keer bezocht door meer dan 2 miljoen unieke bezoekers en zijn er bijna 10,2 miljoen pagina’s weergegeven. De bezoekers waren afkomstig uit vrijwel elk land ter wereld, veruit de meeste bezoekers komen uit Nederland, maar ook het aandeel Belgen is groot (welkom!).

Mooie cijfers die zijn ontstaan doordat jullie andere mensen over de site vertelden, er naar verwezen op Facebook en Twitter, er naar linkten en terug bleven komen. Dank daarvoor!

Dit jaar heb ik iets minder regelmatig artikelen kunnen plaatsen dan het jaar hiervoor, 47 tegen 85 vorig jaar, het totaal staat nu 491 artikelen. Dus later in dit zevende jaar zou de site meer dan 500 artikelen moeten bevatten! Het aantal woorden ga ik maar niet tellen.

Ook dit jaar heb ik weer hulp gehad van een aantal gastschrijvers: Richard Terborg, Fred Jansen en Raymond Klaassen. Dank!

Ik krijg veel e-mails met vragen, die ik helaas lang niet allemaal kan beantwoorden (sorry!). Maar ik probeer ze wel allemaal te lezen en bij herhaalde vragen een artikel eraan te wijden. De beste kans om je vraag beantwoord te krijgen is door deze te stellen op Vragen.DigitaleFotografieTips.nl (dank aan alle vragenstellers en antwoord gevers die de site de moeite waard maken!) of het relevante artikel door te lezen en in de reacties je vraag achter te laten.

Bedankt voor jullie vertrouwen, ik hoop dat ik ook het aankomende jaar weer veel interessante informatie kan bieden! Ik ben in ieder geval nog niet klaar met deze uit de hand gelopen hobby. Heb je nog een onderwerp dat je graag behandeld zou willen zien op de site aarzel dan niet om dit te laten weten in de reacties onderaan dit artikel, ik ben nog op zoek naar inspiratie voor nieuwe artikelen!

Grijp een fantastische korting met deze aanbieding en bespaar geld op uw fotografie en elektrische goederen door hier te klikken.

Comments